Florida, here we come!

I mars 2016 ”råkade” vi (läs: Åsa) boka flygstolar till Miami. Vi var (när familjen bara bestod av tre medlemmar och dollarn stod i 6,66) i Kalifornien för tre år sedan, och det gav ju viss mersmak. 

Mimi och Pippi i avgångshallen på Kastrup

När vi bokade hade vi inte läst på något alls, utan vi gjorde som vi brukade, bokade själva resan och tänkte lösa resten efter hand. Att ”lösa resten efterhand” i Florida visade sig dock lite annorlunda mot vad vi är vana vid. Det är till exempel fruktansvärt dyrt. En hotellnatt av den standard vi brukar boka kostar från 3000:-/natten och uppåt. Mycket uppåt. Att dollarn nu nästan är uppe i 10:- underlättar inte, så det blev att sjösätta stora spara-pengar-skutan. Inte vår bästa gren, särskilt inte som vi redan hade hunnit boka några sommarsemestrar, men lyckligtvis lyckades vi spara ihop några slantar och nu är vi iväg. I den här bloggen tänkte vi, mest som en dagbok för vår egen skull, skriva lite om vår resa och lägga upp lite bilder. Skulle någon annan hitta hit och eventuellt ha nytta av något av det vi skriver, är det så klart bara ett plus. Nu kör vi! 

Julpynt på flygplatsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *