Om oss

Om det mot förmodan hittar hit någon som inte känner oss, så är det väl på plats med en kort presentation. Vi är en resglad familj bestående av två ganska lata vuxna och två relativt små tjejer, 2 och 4 år. Vi lägger det mesta av våra pengar på att resa, numera oftast till Polen, som vi älskar, och gärna till storstäder där man kan få både storstadspuls och sol, som Barcelona eller Las Palmas. Även ”strosvänliga” städer med mycket att titta på och många ”vattenhål”, som Prag och New York, ligger bra till på vår lista. 

Vi är, som sagt, ganska lata och bekväma och brukar dessutom ta dagarna lite som de kommer, så här skriver vi mer om mat/dryck och korta promenader än morgontidiga joggingturer på stranden eller uppstyrda utflykter. 

Vi har aldrig tidigare skrivit om våra resor, men numera (med barn) blir ju kvällarna på restauranger och barer något kortare medan tiden på hotellrummet i motsvarande grad blivit längre, så detta blir ett försök att dokumentera för vår egen skull, en sporre att gå utanför vår bekväma comfort zone och kanske en möjlighet att ge andra lite tips, för konstigt nog upplevde vi det inte som så enkelt att själva hitta relevanta tips inför denna resa. 

Välkommen, du som hittat hit!